Estrena del documental “La Doma, retaule dels garriguencs”, en 3D

0
gravacio 3d_de_la_Doma

El documental en 3 dimensions (3D) La Doma, retaule dels garriguencs, ja està a punt per a l’estrena. Es projectarà en sessió contínua durant dos dies de la festa major de la Garriga a la Fundació Maurí, al carrer de Cardedeu: el dissabte 3 d’agost, a partir de les 6 de la tarda, i el diumenge 4, a partir de les 10 i fins a la 1 del migdia. Però abans d’aquesta estrena a la Garriga es farà una primera projecció aquest dilluns 29 de juliol a les 8 del vespre a les instal·lacions de Roca Umbert de Granollers, on 3D Granollers té muntat un gran aparell de visionat en tres dimensions, amb tecnologia especial i ulleres estereoscòpiques per al públic. Tant la projecció de Granollers com l’estrena de la Garriga estan obertes a tothom que hi vulgui assistir i seran gratuïtes.

3D Granollers ha acabat de muntar fa pocs dies el reportatge en 3D de l’església de la Doma i el recinte del cementiri. En total, són 12 minuts que destaquen molts dels detalls de la que va ser la primera església parroquial de la Garriga, del seu retaule gòtic dedicat a Sant Esteve i també d’algunes particularitats del cementiri municipal.

El projecte va sorgir arran del llibre La Doma, retaule dels garriguencs, de l’historiador Jordi Llimargas i el fotògraf Pepo Segura, publicat a finals de 2012 per l’Associació La Garriga secreta. El reportatge és un material audiovisual complementari del llibre, del qual s’ha partit per fer el guió i també una guia de visita de la Doma.

La Doma, retaule dels garriguencs en 3 dimensions és un producte de 3D Granollers, projecte público-privat que aplega les empreses Produccions Planetàries Solucions Audiovisuals, SL, i Granollers Audiovisual, SL, que s’encarreguen de la producció. L’audiovisual s’ha fet en coproducció amb  l’associació La Garriga secreta, la parròquia de Sant Esteve de la Garriga, propietària de l’església de la Doma, i l’Ajuntament, que gestiona el cementiri garriguenc.

La Garriga Secreta

invitacio la_doma_en_3D

Article anteriorSom la gent de Farenheit 451?
Article següentEl futur dels Tremolencs i la polèmica per la Festa Major tanquen el curs polític
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.