La #RutaPintxoLG13 arriba a la Garriga!

0
MAPA RUTA_DEL_PITXO

Des del dia 25 de juliol i fins a l’1 d’agost se celebra, per quart any consecutiu, la Ruta del Pintxo de la Garriga. Aquesta és la tercera edició que des de la nostra entitat Projecte Mexcla’t s’organitza aquesta activitat, que promou la qualitat gastronòmica de la Garriga. El primer any va ser organitzat des de l’Àrea de Sanitat de l’Ajuntament de la Garriga.

Precisament, les dates és una de les grans novetats d’enguany pel que fa a la Ruta del Pintxo, per dos motius: el primer és que l’activitat surt de la programació de Festa Major tot i estar-hi molt vinculada; el segon és perquè, fent cas a una recomanació dels garriguencs i garriguenques, s’amplien les dates perquè tothom pugui passar per tots els establiments participants.

Que aquesta activitat està consolidada ho demostra la gran acceptació d’establiments que s’hi han inscrit enguany, arribant fins a 24, la qual cosa suposa tenir-ne 10 més que en l’edició de 2012 i amb una qualitat molt alta, que deixarà palès el nivell dels nostres establiments, sense els quals, òbviament, hagués estat impossible.

Una altra novetat serà el fet de tenir web pròpia i una aplicació per telèfons que permetrà informar-nos en tot moment de les novetats de la Ruta. A partir de la web www.rutadelpintxo.cat i de l’APP per sistemes Android i iOS LOODIC us podreu informar dels establiments participants, del pintxo que serveixen i de l’horari de servei d’aquest pintxo. Això permetrà que les persones que hi participin rebin la informació de primera mà.

Tothom que voti a cada establiment podrà entrar al sorteig de circuits termals cortesia del patrocinador Balneari Blancafort i de xecs regal cedits per l’ASIC.

Una altra de les múltiples novetats serà la creació d’un concurs per Instagram en el que, etiquetant les fotos com a #RutaPintxoLG13, s’escollirà la millor fotografia del concurs. El guanyador rebrà com a premi la seva fotografia impresa i un sopar per a dues persones a l’establiment més votat de la Ruta del Pintxo 2013.

Durant tota la Ruta es podrà seguir tota la informació als perfils Facebook i Twitter de l’entitat Projecte Mexcla’t i a partir de l’etiqueta creada #RutaPintxoLG13.

Per si això fos poc, hem creat el Concurs Popular de Pintxos, on tothom podrà crear el seu i un jurat n’escollirà el millor amateur i popular de la Garriga. Els 3 primers classificats tindran premi.

Aquest concurs tindrà lloc el dissabte 3 d’agost dins de la programació de Festa Major, a les 12 h a Can Raspall. S’hi podrà inscriure a l’Ajuntament fins el 31 de juliol, enviant-nos un correu a projectemexclat@gmail.com o bé mitja hora abans de l’inici del concurs. S’hauran de portar 4 tastets de la consumició amb la que es vol participar, un per a cada membre del jurat.

El 4 d’agost es donaran a conèixer els guanyadors de la Ruta del Pintxo 2013!!!

Bon profit!!!

Projecte Mexcla’t de la Garriga (projectemexclat@gmail.com)

Article anteriorMés #SOSAlhambra per tancar els actes de juliol
Article següentUna vintena d’empreses participen a la jornada sobre exportacions
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.