Posicionament de la CUP en relació a la presència de Felip Puig a la Festa per la Independència del Vallès Oriental

0
CUP la Garriga 01

Des de la territorial de la CUP (Candidatura d’Unitat Popular) del Vallès Oriental – Baix Montseny volem manifestar-vos el nostre profund malestar per la intervenció pública prevista a l’acte per la independència que se celebrarà avui a La Garriga del Conseller d’Empresa i Ocupació i ex Conseller d’Interior, Felip Puig.

La independència és i ha de ser un procés de tots i per a tots, i sempre hem de mirar de sumar el major nombre de persones al procés, però forçar la presència de figures tan polèmiques és un error molt greu ja que identifica l’ANC de la comarca amb determinats sectors del sobiranisme, que han estat públicament bel·ligerants amb diversos moviments socials, polítics i sindicals. 

Entenem que en els actes en pro de la independència qui ha de tenir el protagonisme és la gent, el poble. Cal que tothom se senti partícip del procés i cal integrar el màxim nombre d’entitats possibles. I això es fa donant-los el protagonisme a elles i no pas a les institucions. No entenem que es doni rellevància a persones que participen en un govern determinat que no és, ni de bon tros, el govern de tots els independentistes.

Així doncs, us demanem que reconsidereu la presència del Conseller Puig (o de qualsevol altre representant del govern) a l’acte central de l’ANC a la nostra comarca o, si més no, que reconsidereu l’oportunitat de la seva intervenció aquest dia dia.

Tothom ha de poder treballar, colze a colze i de manera còmode en aquest il·lusionant procés cap a la independència en què hi estem tots ficats.

CUP (Candidatura d’Unitat Popular) – Territorial del Vallès Oriental – Baix Montseny, que comprèn les assembles de: la Garriga, Granollers, Cardedeu, Caldes de Montbui, Mollet, Llinars del Vallès, Santa Maria de Plautordera, Sant Esteve de Palautordera, Sant Celoni, Breda i Arbúcies.

Article anteriorClam per la independència a la Garriga
Article següentEncara ets a temps de venir amb l’ANC a la Via catalana
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.