C’s la Garriga lamenta una vegada més la utilització de recursos públics per actes independentistes

0
Ciutadans LG_logo

Des del nostre partit manifestem el nostre rebuig absolut al fet que, una vegada més, la nostra alcaldessa utilitzi les instal·lacions de l’Ajuntament de la Garriga, “la casa de tots els garriguencs i garriguenques”, per promocionar un acte per la divisió entre els garriguencs i entre els catalans, un acte a favor d’aixecar fronteres, un acte per separar-nos de la resta d’Espanya i en conseqüència, de la Unió Europea.

La propera Diada per la Independència del Vallès Oriental que tindrà lloc al nostre municipi el dissabte dia 20 compta amb el patrocini de tots els mitjans municipals. Durant la seva presentació no es va dubtar en adornar un cop més la Sala de Plens de l’Ajuntament amb una bandera que ni està emparada per l’Estatut ni és una bandera que ens representi a tots, més aviat la que ens vol dividir: l’estelada.

Des de C ‘s la Garriga lamentem també que tot un conseller del Govern com Felip Puig no tingui coses més importants que fer que prestar-se a un acte d’aquest tipus en un moment en el qual hauria d’estar més preocupat per resoldre la inoperància del Servei Català de Col·locació per ajudar els milers d’aturats que tenim a la nostra comunitat, en la caiguda de la indústria catalana, les deslocalització d’empreses, el tancament de moltes d’elles i, en definitiva, la seva manca de política industrial i de reactivació de l’ocupació. Felip Puig segueix la línia de tapar amb la cortina de fum que representa el debat separatista i la nul·la acció de govern del gabinet presidit pel senyor Artur Mas per desviar així l’atenció sobre el que realment ens preocupa als catalans. Ciutadans mai serà partícip d’aquest pa i circ en un moment tan delicat com l’actual.

Per tot això instem una vegada més a que la Sra. Budó i el seu equip de govern deixin d’una vegada per totes d’utilitzar recursos públics per afavorir la idea de la separació de la resta d’Espanya i es dediquin a la tasca que és de la seva competència: governar la Garriga.

Ciutadans la Garriga vol expressar i aclarir així mateix que no ens oposem a la celebració de qualsevol manifestació de tipus pacífic. Al que ens oposarem sempre és l’ús de diners públics i recursos municipals per afavorir una ideologia política. Creiem que les institucions públiques han de mantenir-se al marge d’aquest tipus d’actes i vetllar per la convivència i la pluralitat d’idees i no la imposició d’una de determinada.

Facebook: http://www.facebook.com/CiutadansLaGarriga

Twitter: @Cs_LaGarriga

Article anteriorEl grup de música Balago se suma a la campanya SOS Alhambra
Article següentAda Parellada presidirà el jurat de la Ruta del Pintxo 2013 de la Garriga
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.