Ada Parellada presidirà el jurat de la Ruta del Pintxo 2013 de la Garriga

0
thumb RutaPinxo2013 anunci

La restauradora Ada Parellada presidirà l’edició d’enguany de la Ruta del Pintxo 2013. Parellada és una de les restauradores de més renom a tota Catalunya, i des de Projecte Mexcla’t, entitat organitzadora de la Ruta del Pintxo, estem molt contents de comptar amb una restauradora de tant renom dins del jurat d’aquest any.  Ada Parellada va iniciar el seu camí en el món de la gastronomia a la Fonda Europa de Granollers, i actualment tota aquesta passió la trasllada al Restaurant Semproniana de Barcelona.

La resta del  jurat estarà format per Salvador Casaseca, que fa poques setmanes ha estat escollit Vice President del Gremi d’Hosteleria del Vallès Oriental, gestionant la branca d’Hotels. Casaseca també és gerent del Hotel amb encant de Cànoves Can Cuch; Joan Bou expert en temes de comunicació i comerç de proximitat, serà un altre membre del jurat. Actualment Bou és responsable de comunicació de la cadena Xarcuteries Bosch i s’encarrega de la imatge de la mateixa. Bou, va ser regidor de l’Ajuntament de la Garriga durant 9 anys; Una de les persones que no podia faltar dins del jurat, és Carles Fernández, que ha estat membre del jurat a totes les edicions. Fernández que fins fa poc era Tècnic de Turisme del Consell Comarcal, actualment es dedica a la consultoria i assessoria a empreses turístiques.

Per últim, el jurat comptarà amb els membres gerents de la publicació vallesana Tot Oci, en Toni Molina i la Montse Gilabert, que han dinamitzat una publicació que actualment és un referent pel que fa a l’oci però sobretot a la restauració al Vallès Oriental.

Des de l’organització estem molt contents del nivell del jurat d’aquest any. Tot i que ens manquen alguns amics que han estat col·laborant en diverses edicions amb aquesta activitat gastronòmica que organitzem, creiem que hem aconseguit un jurat que representa els diferents punts que volem destacar per buscar el millor Pintxo de la Garriga: gastronomia, turisme i promoció econòmica.

Aquest jurat passarà aquest proper dissabte a visitar tots els establiments que participaran a la Ruta del Pintxo de la Garriga, un total de 24 amb les seves 24 propostes respectives, en una primera part d’aquesta Ruta del Pintxo que se celebrarà a la nostra localitat des del 25 de juliol a l’1 d’agost.

Podreu seguir totes les novetats de la visita del jurat durant la tarda de dissabte, a partir del perfil twitter “projectemexclat” i del hastag #RutaPintxoLG13 

Article anteriorC’s la Garriga lamenta una vegada més la utilització de recursos públics per actes independentistes
Article següentOrdre del dia del Ple ordinari de 24 de juliol
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.