Tornen les Jornades Modernistes de la Garriga

0
thumb Cartell Jornades Modernistes

L’Ajuntament de la Garriga pretén fer del patrimoni modernista del municipi una bandera, i una bona mostra d’això és l’organització, per segon any, de les Jornades Modernistes de la Garriga els dies 27, 27 i 28 de juliol.

Aquestes jornades pretenen reflexionar, a través de diferents actes lúdics i culturals, sobre el moviment modernista i el que ha significat el seu patrimoni per a la Garriga i el país i indagaran en la figura d’arquitectes que van deixar petja a la Garriga i, alhora, incidiran en alguns personatges claus en la història del moviment amb vincles amb la Garriga, com el polifacètic Adrià Gual o l’escriptor Apel·les Mestres.

A tal efecte s’organitzaran un seguit d’activitats on la música hi tindrà un paper important amb un concert de música de l’època en un espai tan emblemàtic com la capella de Santa Maria del Camí; un ball amb pianola als jardins de Can Barbey i una actuació de cloenda a càrrec de la Cobla Sant Jordi, que interpretarà sardanes centenàries als jardins de la Torre Domingo  Pujadas.

També s’inaugurarà una exposició permanent sobre modernisme  a Can Raspall i es faran visites guiades, conferències i lectures dramatitzades entre d’altres.

Malgrat les Jornades Modernistes de la Garriga començaran oficial el dia 26 de juliol, divendres 19, a les 20 h, s’inaugurarà a la Sala Andreu Dameson l’exposició Modernisme a la Garriga, del garriguenc Ramon Dameson, una col·lecció singular de pintures inspirades en motius modernistes del patrimoni local: reixes, finestrals, balconades.

Podeu consultar la programació completa aquí.

Article anteriorAcord fa balanç dels dos primers anys de legislatura
Article següentEl Conseller Felip Puig clourà l’acte polític de la Diada per la Independència
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.