El Conseller Felip Puig clourà l’acte polític de la Diada per la Independència

0
thumb foto puig

El Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, serà l’encarregat de cloure l’acte polític de la Diada per la Independència que se celebrarà a la Garriga el proper dissabte 20 de juliol, organtizada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Segons destaquen els organitzadors, és la primera vegada que un Conseller de la Generalitat manifesta el seu suport a una activitat inequívocament independentista mitjançant la seva presència.

La Diada per la Independència al Vallès Oriental constarà de diferents activitats que podeu consultar aquí, i els seus organitzadors destaquen que “En una comarca com és el Vallès Oriental, que es pot caracteritzar com un microcosmos de Catalunya, amb part dels seus municipis plenament metropolitans, d’altres d’eminentment rurals i d’altres encara exponents del dinamisme de la Catalunya interior, una Diada per la Independència com aquesta sintetitza la voluntat integradora, unitària i transversal del moviment independentista”.

Fotografia: www.govern.cat

Article anteriorTornen les Jornades Modernistes de la Garriga
Article següentEl grup de música Balago se suma a la campanya SOS Alhambra
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.