La Garriga implantarà la tarificació social a l’escola bressol municipal a partir del setembre

0
pati caliues

L’Ajuntament de la Garriga aplicarà un sistema de tarificació social a l’Escola Bressol Municipal (EBM) Les Caliues a partir del proper mes de setembre. D’aquesta manera, les quotes mensuals d’aquest servei municipal podran gaudir de descomptes d’acord amb la renda personal de la unitat familiar, i tindran en compte els ingressos de la família, les despeses d’habitatge i el nombre de persones que conviuen al mateix domicili.

Amb aquesta actuació, la Garriga es converteix en un dels municipis pioners a la comarca a implantar una tarificació social a un servei municipal, en aquest cas l’escola bressol. L’objectiu és garantir el dret de qualsevol infant a accedir al centre, tot promovent criteris d’equitat, igualtat d’oportunitats i d’inclusió social, alhora que facilita la conciliació laboral de les famílies.

De cara al curs 2013-2014, l’Ajuntament de la Garriga també ha introduït canvis en els serveis que ofereix l’EBM Les Caliues, que gaudirà d’un sistema d’acollida matinal totalment gratuït per a les famílies.

OAMC

Article anteriorUna Catalunya independent podria recaptar 8.000 milions d’euros més
Article següentConsulta aquí el programa de Festa Major 2013!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.