Càritas rep els aliments del Projecte Mexcla’t

0
mexclat

El Projecte Juvenil d’Acció Solidària Mexcla’t ja ha fet entrega dels aliments recaptats durant el concert solidari del passat mes d’abril. Des de l’organització s’assegura haver superat a bastament l’objectiu marcat de 1.000 kg de menjar, arribant al total de 1.500 kg gràcies als diners aconseguits de la venda d’entrades i a les donacions directes del dia del concert, que varen sumar 400 kg del total.

Cal recordar que el grup de versions Hotel Cochambre i el DJ Jordi Gudbit van ser els encarregats desinteressats d’animar una festa on els garriguencs van demostrar novament el seu caràcter benèfic i col·laborador i es varen implicar des del primer moment amb l’objectiu de la causa del Marca Registrada, nom atorgat al concert.

Des de Projecte Mexcla’t asseguren que continuaran organitzant esdeveniments d’aquest caire per tal d’ajudar les 150 famílies que actualment són usuàries del servei del Rebost dels Aliments de Càritas.

Article anteriorConsulta aquí el programa de Festa Major 2013!
Article següentAcord fa balanç dels dos primers anys de legislatura
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.