La Diada per la Independència del Vallès Oriental es presenta a la Garriga

0
ANC LG_logo_web

Aquest dilluns dia 15 de juliol a les 12 h, la Sala de Plens de l’ajuntament (plaça de l’Església, 2, 2n pis) acollirà la presentació oficial de la Diada per la Independència del Vallès Oriental que tindrà lloc el proper dissabte 20 de juliol. Intervindran en l’acte Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga, Joan Guarch, coordinador comarcal de l’Assemblea Nacional Catalana i Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès i membre del Consell Directiu de l’Associació de Municipis per la Independència.

Aquesta celebració, organitzada conjuntament per l’AMI i l’ANC, oferirà diverses activitats, entre les que destaquen una rua de cotxes provinents de tot el Vallès Oriental, una cadena humana que servirà d’assaig per la de l’11 de setembre i espectacles infantils, gegants i botifarrada, entre d’altres.

Si desitgeu més informació, seguiu aquest enllaç.

cartell Diada La Garriga

Article anteriorAjornada l’assembla de La Bordalla i La Garriga Societat Civil prevista pel 14 de juliol
Article següentLa Garriga serà novament el centre de l’independentisme vallesà aquest dissabte
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.