Artristras i Crispetes per salvar l’Alhambra

0
134

Ahir dijous 11 de juliol, a les set de la tarda, la campanya per salvar el cinema Alhambra de la Garriga va viure un nou capítol, aquest cop de la mà d’Artristras i de l’Escola Giroi, que van aconseguir omplir novament el cinema amb més de 300 persones per veure l’espectacle de la companyia de teatre de carrer i la projecció de la pel·lícula Crispetes, elaborada pels alumnes i els pares de l’escola i guanyadora d’un dels premis del CAC (Consell Audiovisual de Catalunya).

Així, els 3 euros d’entrada que varen pagar tots els assistents, van servir per acostar-se una mica més als necessaris 50.000 euros per dotar el cinema de la tecnologia necessària per tirar endavant.

Aquesta és una nova mostra de força de la campanya #SOSAlhambra, que organitza un munt d’activitats imaginatives per tal d’aconseguir el seu objectiu, amb la complicitat del món del cinema i de la cultura i, evidentment, de la gent de la Garriga, que respon en massa a les crides per salvar l’emblemàtic cinema del poble.

Fotografia del Twitter d’Artristras

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.