Protecció Civil de la Garriga i l’Ajuntament renoven el seu conveni de col·laboració

0
140

Aquest matí s’ha signat la renovació del conveni de col·laboració entre Protecció Civil de la Garriga i l’Ajuntament a les dependències municipals, a càrrec del president de l’entitat, Josep Marata, i de l’alcaldessa Meritxell Budó.

Aquest conveni estipula que l’Ajuntament de la Garriga cedeix a Protecció Civil dependències, material i equipament per a poder desenvolupar la seva tasca, alhora que li atorga una subvenció anual de 3.000 €.

Al teu torn, Protecció Civil es compromet a realitzar serveis preventius d’informació i recolzament als cossos de seguretat als actes que es detallin al calendari anual d’activitats locals i ofereix col·laboració en situacions d’emergència, tasques de divulgació i informació en matèries de protecció civil i organització de programes de formació i pràctiques per als seus membres, entre d’altres actuacions.

Precisament poc després de signar aquest conveni, Protecció Civil ha hagut d’actuar en un petit incendi ocasionat per un llamp a la zona dels Pinetons.

Fotografia OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.