El 20 de juliol, Diada per la Independència del Vallès Oriental a la Garriga

0
thumb cartell Diada La Garriga

Organitzada per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i per la delegació territorial del Vallès Oriental de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), el proper dissabte 20 de juliol la Garriga acollirà la Diada per la Independència del Vallès Oriental, que estarà integrada per diferents actes.

Així les coses, a partir de les 16h es formaran tres caravanes de cotxes procedents de diferents poblacions del Vallès Oriental que avançaran direcció la Garriga, on està previst que arribin a les 16,45h. Gairebé mitja hora més tard, a les 17,14h, es farà un assaig de la Cadena Humana que està previst que el proper 11 de setembre uneixi al llarg de més de 400 km. El Pertús i Alcanar.

Seguidament, a partir de les 18,30h, se succeiran un seguit d’actes, que van des d’espectacles infantils, jocs, gegants, etc. fins a un sopar popular de botifarres, Danses del Món amb Passaltpas, concerts, etc.

Un dels moments culminants de la Diada serà l’acte polític que es farà a les 20h, en el qual hi intervindran alcaldes de l’AMI (entre aquests, l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó) i coordinadors de l’ANC i on es presentarà la Plataforma Pel Dret a Decidir.

A més, al llarg de la jornada es podrà exercir el dret de petició signant un vot per la independència i es crearà una estelada amb les donacions pel rebost de Càritas.

Article anteriorSegueix la campanya SOS Alhambra amb els Artristras i la projecció de Crispetes
Article següentEl reconeixement internacional
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.