Adéu Joan

0
adéu joan
"Ballim, ballam, ballum", juny de 2011 (Foto: Sara Riera)

El passat dijous, 4 de juliol, va morir als 66 anys el coreògraf, mestre i ballarí Joan Serra i Vilamitjana. La premsa nacional se n’ha fet ressò abastament. Diaris, ràdio i televisió, han informat de la seva mort i han destacat la importantíssima tasca en relació a la dansa, l’educació o la cultura. La seva pèrdua és un cop molt dur per al nostre país.

El 2006, Joan Serra va encetar una relació professional amb l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich, de la Garriga. Inicialment com a assessor, professor ocasional de cursos per als professors, i també en tallers per als alumnes. L’any 2010, un conveni amb l’ajuntament i la direcció de l’EMM va permetre la incorporació d’en Joan a l’EMM.

Les seves classes quedaran per sempre en el record dels nostres alumnes, des dels més petits als més grans. La seva experiència i el seu mestratge són un estímul i un compromís per a tots els professors i companys. L’Escola Municipal de Música de La Garriga ens sentim dipositaris del seu llegat.

Quan va emmalaltir, la Joana Serra i Forasté, la seva filla, coreògrafa i ballarina, ens tornava el somriure, l’amor per la dansa i la professionalitat de son pare i mestre, amb la mirada jove i el gest agosarat.

Des de l’Escola Municipal de Música de La Garriga, ens sentim profundament apenats per la pèrdua del nostre company i amic Joan, però afortunats d’haver rebut la seva herència pedagògica i humana, que de ben segur sabrem transmetre com cal.

Allà on siguis, Joan, segur que ballaràs… Nosaltres t’hi posarem la música.

Joan Figueres, cap d’estudis de l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich de la Garriga

Fotografia: “Ballim, ballam, ballum”, juny de 2011 (Foto: Sara Riera)

Article anteriorEl Cineclub de Granollers dóna suport a la campanya SOS Alhambra
Article següent“SLAP” i Sou Siscus al concert d’estiu de l’associació El Far
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.