El Cineclub de Granollers dóna suport a la campanya SOS Alhambra

0
cineclub-0

Al Vallès Oriental existeix un triangle cinèfil format per tres poblacions: Cardedeu, Granollers i la Garriga, i tres espais emblemàtics:  L’Esbarjo-Verdi que cada setmana  projecta cinema en versió original, el Centre Cultural de Granollers, on programem les nostres sessions i el Cinema Alhambra, on es poden veure uns programes dobles o triples d’un nivell altíssim.

Les noves tecnologies impliquen la digitalització de les sales, fet que suposa una inversió molt gran, i aquest és el problema amb què es troba el cine Alhambra, un problema que podria implicar el seu tancament. El Cineclub la Garriga, juntament amb l’Ajuntament d’aquesta població, ha iniciat una intensa campanya anomenada SOS ALHAMBRA, per recaptar fons per salvar aquest cinema. Campanya a la que donem suport plenament.

En els darrers anys hem viscut a la nostra ciutat el tancament de cinemes com el Mundial, el Majèstic i els Òscar, i sabem que això va significar una pèrdua cultural i social de gran importància. Si el Cinema Alhambra hagués de tancar les seves portes no seria tan sols una pèrdua per la Garriga, sinó també per la nostra comarca i pel cinema del nostre país.

Si volem aconseguir que els cinemes (l’Alhambra i molts d’altres) no tanquin, hem de fer una cosa molt senzilla: anar al cinema i recuperar el sentiment de compartir la meravellosa experiència de mirar una pel·lícula.

Com diuen els del Cineclub la Garriga, nosaltres hem de ser els protagonistes.

Cineclub Associació Cultural de  Granollers

Lluís Bauxell, Lambert Botey, Ricard Caussa, Teresa Llobet, Concepció Madurga, Jordina Medalla, Esteve Plantada, Martí Pujadas, Antoni Vicente i Carles Vives

 

Article anteriorTapant vegonyes (1a part)
Article següentAdéu Joan
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.