Tapant vegonyes (1a part)

0
PSC logotip

 La gestió d’aquest equip de govern es basa en negar les evidències i llençar pilotes fora; culpen els treballadors municipals i, davant les evidències, encara neguen tot plegat acusant, també, a l’oposició i a la mala informació dels ciutadans i ciutadanes.

Al plenari del mes de juny hem vist com la hipocresia i les mentides s’estan convertint en un dels punts més rellevants de l’actual equip de govern. Ells parlen molt de la participació, però aquesta forma de fer política només és viable si te la creus. I sabem que alguns membres d’aquest equip de govern, i volem puntualitzar això d’alguns membres, no se la creuen i només la utilitzen quan els convé.

Des de l’oposició ens vam adonar de l’obertura al trànsit rodat del carrer Centre fora dels horaris aprovats de càrrega i descàrrega. Després de fer consultes entre la ciutadania vam confirmar aquest fet, cosa que al ple de l’abril vam preguntar a l’equip de govern, que va negar aquesta actuació en un primer terme i després va acusar a alguns treballadors municipals de ser els causants. Al ple de maig no se’ns va deixar preguntar sobre aquest fet, argumentant que la nostra intervenció no era una pregunta. I al ple del maig vam insistir. 

El regidor de Via Pública va assegurar que no havia donat aquesta ordre, però que s’havia dut a terme per una mala interpretació d’una xerrada informal amb comerços de la zona per part dels tècnics municipals, de la qual va assumir responsabilitats. Mai va assumir donar l’ordre directa. Doncs bé, les qüestions preguntades pel nostre grup vénen donades per la revisió que se’ns facilita setmanalment del registre d’entrades i sortides d’instàncies. Al revisar-les al mes de març, vam trobar una resposta del regidor de Via Pública on donava l’ordre que ell negava. Al veure aquest informe, el regidor es va “disculpar” dient que havia signat l’informe sense llegir-se’l. Aquesta és la credibilitat i confiança que podem dipositar en un dels nostres responsables municipals? Que signi informes sense llegir? 

Segons l’alcaldessa, el regidor va demostrar la seva honradesa assumint l’error. I nosaltres ens preguntem, perquè no va demostrar la mateixa honradesa al ple de l’abril, reconeixent el seu error en comptes de culpar als treballadors municipals? 

En el mateix ple d’abril l’alcaldessa va “aconsellar” a l’oposició que s’informés bé i que preguntés millor als veïns, dient que havíem de “revisar les nostres fonts d’informació”. Nosaltres no som molt de donar consells, però un cop demostrat que teníem raó, farem el mateix, i aconsellarem a l’equip de govern que revisin bé les seves fonts. 

Des del PSC vam demanar la reprovació pública del regidor, perquè o bé ha amagat informació a la resta dels seus companys de govern o bé ha acusat als treballadors municipals d’un fet que ell sabia que era cert.

PSC de la Garriga

Article anteriorNovetats a l’EMAD de cara al curs vinent
Article següentEl Cineclub de Granollers dóna suport a la campanya SOS Alhambra
Agrupació dels Socialistes de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.