Aquest divendres segueix la campanya #SosAlhambra amb cinema i bingo

0
CARTELL-COMEDIANTS

Tal i com es va exposar el passat divendres davant del Cinema Alhambra, cada divendres de juliol hi haurà algun acte de la Campanya “SOS” Alhambra, que permeti explicar els seus motius i els seus objectius, que no són altres que mirar de reunir els diners necessaris per adquirir un projector digital pel cinema garriguenc.

Així les coses, aquest divendres 5 de juliol el Cineclub la Garriga fa una proposta ben original: la projecció de la pel·lícula “Amb el Sol a la Maleta”, basada en la història de la companyia de teatre “Els Comediants”, amb la presència dels seus directors, Elisenda Dalmau i Héctor Muniente, i altres personalitats del món del teatre i la cultura, que seran amb nosaltres per mostrar -una vegada més- el seu recolzament a la campanya.

Seguidament, es continuarà amb una activitat purament festiva, que ja s’ha convertit en un clàssic de les últimes Mostres de Cinema organitzades pel Cineclub la Garriga: el BINGO de Bandes Sonores Originals de Pel.lícules. Com sempre, hi haurà premis per a tots els guanyadors.

Apunts que fa el Cineclub la Garriga:

– A tots els assistents, amb cada entrada de cinema, se’ls entregarà un cartró de bingo. 

– Als socis del Cineclub, amb cada entrada de cinema se’ls entregarà dos cartrons de bingo.

– Tots aquells mecenes/donants que a la plataforma hagin escollit les opcions que inclouen una anualitat de soci del Cineclub, són considerats socis del Cineclub la Garriga a tots els efectes des del moment en que s’ha fet efectiva la donació

– Als instants previs al bingo es podran adquirir tants cartrons com es desitgin (1 cartró = 1€).

– Es podrà assistir només al bingo, un cop acabada la pel·lícula. En aquest cas, caldrà adquirir un mínim de 3 cartrons de bingo a la taquilla del Cinema.

Article anteriorEl Bus Nocturn torna amb les festes majors
Article següentNovetats a l’EMAD de cara al curs vinent
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.