Aquest divendres segueix la campanya #SosAlhambra amb cinema i bingo

0
148

Tal i com es va exposar el passat divendres davant del Cinema Alhambra, cada divendres de juliol hi haurà algun acte de la Campanya “SOS” Alhambra, que permeti explicar els seus motius i els seus objectius, que no són altres que mirar de reunir els diners necessaris per adquirir un projector digital pel cinema garriguenc.

Així les coses, aquest divendres 5 de juliol el Cineclub la Garriga fa una proposta ben original: la projecció de la pel·lícula “Amb el Sol a la Maleta”, basada en la història de la companyia de teatre “Els Comediants”, amb la presència dels seus directors, Elisenda Dalmau i Héctor Muniente, i altres personalitats del món del teatre i la cultura, que seran amb nosaltres per mostrar -una vegada més- el seu recolzament a la campanya.

Seguidament, es continuarà amb una activitat purament festiva, que ja s’ha convertit en un clàssic de les últimes Mostres de Cinema organitzades pel Cineclub la Garriga: el BINGO de Bandes Sonores Originals de Pel.lícules. Com sempre, hi haurà premis per a tots els guanyadors.

Apunts que fa el Cineclub la Garriga:

– A tots els assistents, amb cada entrada de cinema, se’ls entregarà un cartró de bingo. 

– Als socis del Cineclub, amb cada entrada de cinema se’ls entregarà dos cartrons de bingo.

– Tots aquells mecenes/donants que a la plataforma hagin escollit les opcions que inclouen una anualitat de soci del Cineclub, són considerats socis del Cineclub la Garriga a tots els efectes des del moment en que s’ha fet efectiva la donació

– Als instants previs al bingo es podran adquirir tants cartrons com es desitgin (1 cartró = 1€).

– Es podrà assistir només al bingo, un cop acabada la pel·lícula. En aquest cas, caldrà adquirir un mínim de 3 cartrons de bingo a la taquilla del Cinema.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.