La Garriga Digital

Projecte Mexcla’t et vol seduir aquest divendres!

gramàtiques del_plaer

Aquest divendres tornen els Divendres a la Fresca. La primera activitat que es durà a terme dins d’aquest cicle d’activitats que es faran a la Garriga tots els divendres de juliol, estarà organitzada per la nostra entitat, Projecte Mexcla’t, que ens hi  sumem per primer any.

 

Dins de les moltes activitats de promoure la cultura que fem des de la nostra entitat, enguany hem volgut fer una proposta de caire diferent pels Divendres a la Fresca.  Aquesta vegada, organitzem una activitat que tindrà un aspecte més intimista. Així les coses, aquest divendres, a partir de les 23h a la terrassa de la Granja Cafeteria la Mila, la Companyia la Piga ens presenta Gramàtiques del Plaer.

No diuen que a l’estiu tota cuca viu? Doncs a partir d’aquest espectacle, basat en una sèrie de contes per a adults, us volem traslladar a un món ple d’erotisme i sensualitat per a què les nits d’estiu siguin encara més càlides.

Un espectacle que la Companyia la Piga estrena a la Garriga i amb el qual proposa viure l’erotisme amb els cinc sentits.

Prèviament la Granja Cafeteria la Mila obrirà per a qui vulgui sopar amb la seva varietat de crepes. O si ho prefereixes, vine a escoltar els contes prenent un refresc o una copa, amb nosaltres.

Ja saps, el divendres deixa’t seduir per Projecte Mexcla’t!

Projecte Mexcla’t

Exit mobile version