“El puntet dels dimecres”, nou festival d’estiu de la Garriga

0
Aula Musica_01

L’Aula de Música Moderna i Tradicional de la FUMH, juntament amb El Gremi, Associació d’Arts Escèniques de la Garriga, oferirà cada dimecres de juliol i agost, a dos quarts de deu de la nit, un cicle d’actuacions artístiques a Can Ramos (C/ Figueral, 59), la imponent casa de la plaça del Silenci.

Les nits d’estiu a la Garriga, doncs, gaudiran d’espectacles diversos, des de música fins a circ, però amb la peculiaritat que els organitzadors han anomenat “entrada inversa”, i és que el preu de l’entrada no ve estipulat d’antuvi, sinó que seran els propis espectadors assistents als concerts els qui decidiran, d’acord amb les seves possibilitats, amb quants diners volen remunerar l’espectacle que hauran presenciat en cada moment. Aquests diners, segons informa l’Aula de Música i El Gremi, serviran per pagar els músics. D’aquesta manera, els organitzadors volen obrir les portes del festival a tothom, sigui quin sigui el seu poder adquisitiu.

Podeu seguir al detall els moviments de l’Aula de Música Moderna i Tradicional a través de la seva pàgina de Facebook.

cartell A3plus festival

Article anteriorTornen les sardanes a la fresca
Article següentProjecte Mexcla’t et vol seduir aquest divendres!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.