Tornen les sardanes a la fresca

0
145

El proper divendres 5 de juliol, les sardanes es deixaran sentir de nou a la plaça de Can Dachs. Enguany però, un xic més tard que altres dies, doncs serà a les 10 de la nit que la cobla Ciutat de Terrassa serà l’encarregada d’encetar les sardanes a la fresca d’aquest 2013.

La cobla terrassenca, fundada l’any 1976, interpretarà un total de 9 sardanes tant d’autors clàssics com contemporanis, d’entre les quals cal destacar la sardana “La Garriga, 25è aplec” del compositor Jaume Cristau, peça estrenada l’any 1981 i dedicada al nostre aplec. La interpretació d’aquesta sardana correspon a l’interès de l’Agrupació Sardanista a recuperar i donar a conèixer les sardanes que tenen relació amb la Garriga i que sovint són poc conegudes. Durant aquest 2013, a cada audició s’interpretarà una d’aquestes sardanes, de les més de vint que la Garriga té dedicades al poble o a la seva gent.

Repertori de sardanes

1. Sardanes a l’Havana – J. Molina
2. Sis de set – E. Ortí 
3. Els saltimbanquis – J. Paulí
4. 50 anys d’Amunt i Crits – C. Santiago
5. Ordino – N. Juanola
6. La Garriga, 25è aplec – J. Cristau
7. Ciutats amigues – C. Rovira
8. Joliua Parella – J. Coll i Ferrando
9. És la Moreneta – A. Carcellé

Més informació a www.agrupaciosardanista.entitats.lagarriga.cat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.