Benvinguts a la nova Garriga Digital.cat

0
LGD Estrena 01
La Garriga Digital.cat

Molts de vosaltres, quan haureu accedit al web, potser haureu  dubtat  si estàveu al lloc correcte… Doncs sí! Aquesta serà, a partir d’ara, la nova imatge de La Garriga Digital.cat.

Després de gairebé tres anys i mig de vida i de més de 2.500 articles publicats, La Garriga Digital.cat es renova. Ho fa a nivell d’imatge, incorpora novetats, i també renova el seu compromís amb la Garriga i amb la seva gent, posant a la seva disposició un mitjà de comunicació independent que aposta per la informació de proximitat, pel rigor i per la participació dels seus usuaris.

Amb aquest canvi, el que pretenem és fer més agradable la navegació pel web, oferir més serveis als lectors i empreses, i també guanyar en seguretat, ja que darrerament havíem patit algun problema en aquest sentit. Com a gran novetat, us podem avançar que aquesta nova web s’adapta a tauletes i telèfons intel·ligents, de manera que, tot i que properament esperem poder anunciar que ja podeu descarregar l’aplicació app, sapigueu que a hores d’ara la visualització d’aquesta pàgina a través del navegador dels dispositius mòbils ja està optimitzada.

Els temps actuals són complicats, i La Garriga Digital.cat no és aliena a les dificultats amb les que moltes empreses es troben per tirar endavant. Som un mitjà de comunicació local, que no rep cap tipus de subvenció pública i que es finança únicament i exclusiva amb la publicitat que contracta, de manera que els nostres recursos són limitats.

Malgrat aquestes dificultats, el recorregut fet fins ara i la resposta dels nostres lectors ens dóna la força i l’empenta necessàries per seguir endavant  amb un projecte que creiem consolidat i amb futur. El primer pas en aquesta direcció han estat aquests canvis, que no haguessin estat possible sense la col·laboració desinteressada d’en Josep Maria Giribet, expert en el CMS Joomla! i impulsor de Tradu.cat (comunitat online de traductors de programari al català) el qual ens ha assessorat i ajudat. Moltes gràcies, Josep Maria!

És per aquest motiu que, a partir d’ara, l’empresa editora de La Garriga Digital.cat, Malhivern SCP, s’ha unit a aquest grup de voluntaris que des de fa anys treballen desinteressadament en pro de la normalització de la nostra llengua a la xarxa, i col·laborarà activament en la traducció i correcció al català de tot allò que pugui. En aquest sentit, comprovareu que alguns aparats del web encara no estan traduïts, fet que esperem resoldre ben aviat.

També volem donar les gràcies a totes les empreses, comerços, etc. que aposten per nosaltres a l’hora de publicitar-se. Sense aquesta confiança, aquest web no seria una realitat. De la mateixa manera que tampoc ens oblidem dels articulistes, opinadors i periodistes, que han col·laborat i col·laboren encara amb nosaltres. A tots ells, moltes gràcies.

Totes aquestes millores, però, han comportat algunes petites dificultats, finalment insalvables, per les que us demanem disculpes d’entrada: per exemple, els comentaris dels lectors fets des de mitjans d’abril no s’han pogut salvar i s’han perdut.

Tret d’aquest petit inconvenient, però, la web funciona gairebé amb total normalitat, tot incorporant novetats que al llarg dels propers dies i setmanes anirem explicant, una a una. Unes novetats que esperem que us agradin i siguin d’utilitat.

És per això que us convidem a entrar i remenar, i a fer-nos arribar els vostres comentaris i observacions a redaccio@lagarrigadigital.cat.

A tots vosaltres, gràcies pel vostre suport!

Article anteriorTret de sortida a la campanya “SOS Alhambra”
Article següentTornen les sardanes a la fresca
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.