“El Dofins” actuaran diumenge a l’Ametlla

0
compte amb_conte

El grup de teatre amb persones amb discapacitats psiquiques i físiques “Els Dofins”, de la Garriga, actuaran el proper diumenge 30 de juny a l’Ametlla del Vallès, en el marc del Festival de l’Escola de Teatre Nyoca PreStiu. A partir de les sis de la tarda i a la Sala Municipal de Teatre, representaran l’obra “Compte amb el conte”.

SINOPSI:

Una jove parella, en Manel i l’Anna, ha hagut de fugir del seu poble a causa de mentir als seus habitants. Ara han de refer la seva vida en una casa abandonada al mig del bosc. La sorpresa serà quan coneixen a set nois i noies que els han abandonat. Aleshores la seva vida farà un tomb inesperat.

 

Article anterior#SOSAlhambra!
Article següentEs detecten gats enverinats a Ca n’Illa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.