“El Dofins” actuaran diumenge a l’Ametlla

0
145

El grup de teatre amb persones amb discapacitats psiquiques i físiques “Els Dofins”, de la Garriga, actuaran el proper diumenge 30 de juny a l’Ametlla del Vallès, en el marc del Festival de l’Escola de Teatre Nyoca PreStiu. A partir de les sis de la tarda i a la Sala Municipal de Teatre, representaran l’obra “Compte amb el conte”.

SINOPSI:

Una jove parella, en Manel i l’Anna, ha hagut de fugir del seu poble a causa de mentir als seus habitants. Ara han de refer la seva vida en una casa abandonada al mig del bosc. La sorpresa serà quan coneixen a set nois i noies que els han abandonat. Aleshores la seva vida farà un tomb inesperat.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.