El 4 de juliol la Garriga celebra el Dia de l’Energia

0
146

La Garriga celebrarà el proper dijous 4 de juliol el Dia de l’Energia, amb la finalitat de conscienciar la ciutadania sobre l’elevat consum energètic actual i presentar alternatives per consumir de manera més intel·ligent, sostenible i saludable.

La celebració constarà de diferents activitats, com “Juguem amb energia” (a les 18h a la plaça de Can Dachs), l’espectacle de titelles Animalets (a les 19 h al mateix indret) i la xerrada “Economia domèstica i subministrament a la llar”, que es farà a les 19:30 h a la Sala Andreu Dameson.

La celebració del Dia de d’Energia s’emmarca dins la Setmana Europea d’Energia Sostenible, una iniciativa de la Comissió Europea.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.