Odre del dia del Ple de dimecres 26 de juny

0
58

El proper dimecres 26 de juny l’ajuntament de la Garriga celebrarà un Ple Municipal a la Sala de Plens del Consistori, a partir de les set de la tarda. S’hi pot assistir presencialment o bé seguir-lo en directe per Ràdio Silenci (107.4 FM, per internet o per la TDT). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació acta sessió anterior.

2. Despatx d’Ofici.

3. Aprovació del pla d’acció per l’energia sostenible (PAES) de la Garriga en el marc del pacte dels alcaldes i les alcaldesses per a la reducció de les emissions de CO2.

4. Verificació del Text Refós del Pla Especial Urbanístic relatiu a l’actuació específica en sòl no urbanitzable, consistent en la rehabilitació d’un dipòsit d’abastament d’aigua i construcció d’un de nou en el paratge de la Solana de Can Busquets.

5. Aprovació provisional del Pla Especial del catàleg de Masies i Cases Rurals en sòl no urbanitzable de la Garriga.

6. Aprovació de la proposta de designació del jutge/essa de pau suplent.

7. Aprovació de la xifra del padró municipal d’habitants a 1 de gener de 2013.

8. Aprovació dels preus públics d’un monogràfic d’Ebenisteria artística i actualització dels monogràfics de Gràfica interactiva (abans Gràfica publicitària) i Mobiliari, organitzats per l’EMAD, per al curs 2013/14.

9. Modificació de l’ordenança municipals núm. P08 reguladora del preu públic per la prestació del servei de l’Escola bressol municipal “Les Caliues”.

10. Aprovació de l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits  núm. 1/2013.

11. Proposta d’adhesió institucional a la moció de l’ACAPS (Associació Catalana d’amics del poble Sahrauí) per declarar el nostre rebuig a les sentències judicials contra els presos polítics sahrauís de Gdeim Izik.

12. Mocions.

13. Precs i Preguntes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada