La Dra. Roser de Castellar clou el curs 2012-2013 de l’AUA parlant del consum de productes naturals

0
dra castella_aua

Dimarts 17 de juny, la doctora Roser de Castellar, directora tècnica del Departament Científic de l’empresa Santiveri, va pronunciar la conferència “Consumir productes naturals, una opció sana?” davant més d’un centenar d’assitents al Teatre El Patronat de la Garriga.

A l’acte de cloenda del curs 2012-2013 de l’Aula de la Universitat a l’Abast, el director de la FUMH va agrair als assistents la seva fidelitat a l’AUA i va anunciar que, seguint les preferències de les persones inscrites que van respondre l’enquesta de satisfacció que es va passar fa algunes setmanes, el proper curs posarà l’accent en temes de medicina, sociologia, política i història, i s’incrementarà el nombre d’actes relacionats amb la música. 

En aquesta línia, el doctor Xavier Castellsagué, cap del Programa de Recerca en Epidemiologia del Càncer de l’Institut Català d’Oncologia, pronunciarà la lliçó inaugural del curs 2013-2014 el dia 1 d’octubre. A la seva conferència “La incidència en el càncer del virus del papil·loma humà” explicarà l’estat actual de la recerca en aquest àmbit. 

D’aquesta manera, els assistents podran contrastar els seus punts de vista amb els que va defensar la Dra. Teresa Forcades durant la lliçó inaugural del curs 2012-2013 i tindran l’opció d’estar al dia pel que fa als avenços de la medicina.

FUMH

Article anteriorLa flama del Canigó arribarà a la Garriga diumenge, a les 20:30 h
Article següentSantalegria, nou disc de La Troba Kung-Fú, es presenta divendres al Circ Cric
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.