UDC la Garriga, SÍ a la independència

0
Unio logotip

Des de l’assemblea d’UDC la Garriga volem manifestar públicament la nostra posició referent al tema de la independència.

Tots els pobles tenen el dret de poder decidir el seu futur d’una forma lliure i democràtica. Per tant, dedicarem tots els nostres esforços, amb rigor i responsabilitat, a que pugui tenir lloc una consulta.

Les lleis existeixen per servir al poble, i no el poble a les lleis. Per tant, s’ha d’adequar a l’evolució de la societat i adaptar-se a les noves realitats, i si és necessari canviar la Constitució, es canvia.

Per una altra banda, considerem inadmissible que Espanya presenti la llengua catalana en termes de conflicte, que ens “espoliï” fiscalment, que ignori la nostra identitat cultural i fins i tot que hagi arribat a boicotejar-nos a nivell comercial. Ja fa massa temps que dura aquesta situació.

Som plenament conscients que el canvi cap a la independència serà llarg i molt dur, tant a nivell econòmic com social,  fins i tot pot arribar a castigar tota una generació. Però si som capaços de mirar amb perspectiva a llarg termini, és necessari aquest sacrifici pel bé dels nostres fills i néts.

Per tant, l’assemblea d’Unió Democràtica de Catalunya de la Garriga, quan hi hagi la consulta sobre la independència, dedicarà tots els seus recursos a motivar a la població perquè votin a favor del SÍ.

Comitè Executiu d’Unió Democràtica la Garriga: Josep Maria Torres, President; Francesc Puigdomènench, Vicepresident; Jordi Zapater, tresorer i Montse Llobet, vocal.

Article anteriorEnllaços d’interès
Article següentÉrika Gómez, alumna de l’Institut Vil·la Romana, premiada per la Universitat de Girona
Treballem pel nostre poble. #LlibertatPresosPoliticsiExiliats

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.