Comença la campanya “Signa un vot per la independència”

0
ANC LG_logo_web

L’ANC La Garriga donarà el tret de sortida a aquesta campanya d’exercici del Dret de Petició divendres 21 de juny al local de la plaça de can Dachs.

A les 8 del vespre i amb la presència d’autoritats municipals i de membres i simpatitzants de l’ANC local, es presentarà i començarà de forma oficial la recollida de peticions per a la consulta per a l’Estat propi. A partir de llavors, cada dissabte al matí (d’11 a 13 hores), fins a nou avís, tots els garriguencs podran exercir el seu dret de petició al mateix local.

Aquest dret de petició és un dret fonamental que es pot exercir davant del Parlament de Catalunya, en aquest cas, sobre la independència de Catalunya.

Mitjançant una instància emplenada  davant d’apoderats locals de l’ANC, tots els ciutadans majors de 16 anys i els estrangers demanen al Parlament de Catalunya que dugui a terme totes les iniciatives polítiques perquè es pugui celebrar, no més tard del 31 de maig de 2014, una consulta democràticament i políticament vinculant en la qual es pregunti als ciutadans de Catalunya si volen o no que Catalunya esdevingui un Estat independent. En cas que això no sigui possible es demana que DECLARIN LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, d’acord amb el dret internacional, com a molt tard l’11 de setembre de 2014.

Us esperem. doncs, divendres 21 de juny a la plaça de Can Dachs per signar un vot per la independència. Acabarem amb una copa de cava i piscolabis.

Si vols saber-ne més, entra a la web www.einesxestat.cat

 

T’interessa saber com pot beneficiar-te una Catalunya independent? Tens dubtes que t’agradaria aclarir…?

Contacta’ns al correu electrònic lagarrigaperlaindependencia@gmail.com, al nostre Facebook o a través la nostra web.

Signa un vot 02 BQ

Article anteriorLa I Competició Scooter de la Garriga reuneix més de 50 participants
Article següentPrevisió del temps a la Garriga
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.