Sentit homenatge a Míriam Argilés

0
homenatge Mriam

Com vàrem avançar a La Garriga Digital.cat, el passat divendres 14 de juny l’Institut Vil·la Romana va organitzar un homenatge a Míriam Argilés, la qual fou professora d’aquest centre i de l’escola Tagamanent de la Garriga durant anys i que ens va deixar el passat mes d’abril.

L’Eulàlia Paredes, directora de l’institut, va ser l’encarregada de conduir un acte en què hi van assistir companys, amics, exalumnes i familiars, i que va comptar amb la interpretació de peces de música clàssica, amb lectures de textos escrits per la pròpia Míriam així com parlaments d’exalumnes, companys i amics.

El punt culminant de l’acte va ser la descoberta per part dels seus fills Laia i Adrià d’un quadre fet per ella, amb el lema “La felicitat no és un destí on cal arribar, sinó una manera de viatjar”, que s’instal·larà a prop de les aules on la Míriam acostumava a fer classe.

Article anteriorRàdio Silenci surt al carrer per tancar la temporada
Article següentEl cinema Alhambra NO pot tancar: 10 raons de pes
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.