Sentit homenatge a Míriam Argilés

0
236

Com vàrem avançar a La Garriga Digital.cat, el passat divendres 14 de juny l’Institut Vil·la Romana va organitzar un homenatge a Míriam Argilés, la qual fou professora d’aquest centre i de l’escola Tagamanent de la Garriga durant anys i que ens va deixar el passat mes d’abril.

L’Eulàlia Paredes, directora de l’institut, va ser l’encarregada de conduir un acte en què hi van assistir companys, amics, exalumnes i familiars, i que va comptar amb la interpretació de peces de música clàssica, amb lectures de textos escrits per la pròpia Míriam així com parlaments d’exalumnes, companys i amics.

El punt culminant de l’acte va ser la descoberta per part dels seus fills Laia i Adrià d’un quadre fet per ella, amb el lema “La felicitat no és un destí on cal arribar, sinó una manera de viatjar”, que s’instal·larà a prop de les aules on la Míriam acostumava a fer classe.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.