La I Competició Scooter de la Garriga reuneix més de 50 participants

0
157

Ahir diumenge 16 de juny la plaça de Can Dachs va canviar la seva amb fisonomia amb  la instal·lació d’unes rampes proporcionades per El Rancho, per acollir la I Competició Scooter de la Garriga, una prova esportiva organitzada per la botiga Manhattan Roba & Scooters i pels fabricants d’scooters Bestial Wolf.

La competició constava de dues categories, una d’iniciació a la que hi van participar unes 35 persones i una d’avançada, amb més de 15. En total, doncs, més de 50 participants (el 90% dels quals de la Garriga) en una prova que a d’altres pobles de dimensions similars no reuneixen més de 20 esportistes.

Aquesta alta participació, la gran afluència de públic i les felicitacions rebudes pels organitzadors fa que aquests últims qualifiquin l’experiència com a molt bona i que l’any que ve tornin a repetir i que es plantegin organitzar cursos d’aquesta disciplina esportiva.

El primer classificat va guanyar un patinet i el segon i tercer roba i complements.

Fotografia extreta del pefil Facebook de Manhattan

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.