La I Competició Scooter de la Garriga reuneix més de 50 participants

0
277

Ahir diumenge 16 de juny la plaça de Can Dachs va canviar la seva amb fisonomia amb  la instal·lació d’unes rampes proporcionades per El Rancho, per acollir la I Competició Scooter de la Garriga, una prova esportiva organitzada per la botiga Manhattan Roba & Scooters i pels fabricants d’scooters Bestial Wolf.

La competició constava de dues categories, una d’iniciació a la que hi van participar unes 35 persones i una d’avançada, amb més de 15. En total, doncs, més de 50 participants (el 90% dels quals de la Garriga) en una prova que a d’altres pobles de dimensions similars no reuneixen més de 20 esportistes.

Aquesta alta participació, la gran afluència de públic i les felicitacions rebudes pels organitzadors fa que aquests últims qualifiquin l’experiència com a molt bona i que l’any que ve tornin a repetir i que es plantegin organitzar cursos d’aquesta disciplina esportiva.

El primer classificat va guanyar un patinet i el segon i tercer roba i complements.

Fotografia extreta del pefil Facebook de Manhattan

Article anteriorEl cinema Alhambra NO pot tancar: 10 raons de pes
Article següentComença la campanya “Signa un vot per la independència”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.