Ràdio Silenci surt al carrer per tancar la temporada

0
Radio Silenci_Festa_2013

El proper dimecres dia 19 de juny l’emissora de ràdio municipal de la Garriga s’instal·larà a la plaça de Can Dachs, des d’on oferirà els programes L’Alcaldessa respon, Poca cosa menys silenci i 107.plom. D’aquesta manera, Ràdio Silenci vol celebrar amb els garriguencs en viu i en directe el que considera una temporada 2012-2013 que “ha complert els objectius”, sobretot en la vessant informativa, punt feble de la ràdio que s’ha millorat ostensiblement amb l’Infogar, dirigit i presentat per Jordi Roig, i amb la col·laboració establerta amb La Xarxa.

Així, a partir de les 19 h, es donarà el tret de sortida a la festa batejada “Ràdio Silenci surt al carrer” amb el programa dels informatius i la presència de l’alcaldessa Meritxell Budó, que farà una valoració de l’estat actual de la política i contestarà les preguntes que li facin en directe. Tot seguit, prendrà el relleu el Poca cosa menys silenci, amb un concurs d’embarbussaments on se sortejarà un pack de cerveses Montseny per al guanyador.

Tancarà la festa el 107.plom amb el seu grup convidat Lapsus, a falta de confirmació definitiva. Aquest grup de rock català serà la segona vegada que participarà al programa i intercalarà entrevista amb actuació musical, per posar el punt i final a una apassionant temporada radiofònica amb un concert de 30 minuts.

Article anteriorPresentació de la iniciativa solidària ‘Coixins del Cor’
Article següentSentit homenatge a Míriam Argilés
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.