Presentació de la iniciativa solidària ‘Coixins del Cor’

0
coixins 2

El CAP de la Garriga va ser l’escenari, ahir, de la presentació de la iniciativa solidària “Coixins del Cor”, impulsada per un grup de voluntàries d’Oncovallès amb la col·laboració de CATSalut i l’Ajuntament.

El coixí del cor, anomenat així no només per la seva forma, sinó per la filosofia que hi té al darrera, es dóna de manera gratuïta a la persona operada de mastectomia i serveix per alleugerir el dolor i el malestar postoperatori. El coixí se situa sota el braç per poder descansar i seure, evitant danyar els músculs de l’espatlla i que el braç s’infli a causa de les glàndules. Les pacients asseguren que disminueixen el pes i la inflor del braç. Poden ajudar-se amb el coixí sense tocar ni recolzar-se en la ferida directament.

La presentació va comptar amb la presència del regidor de Salut, Albert Jiménez; el president d’Oncovallès, Pere Cladellas; la presidenta d’Oncovallès a la Garriga, Matilde Arnau, i la directora del CAP la Garriga, Fina Romanyà. A l’acte, les voluntàries d’Oncovallès que confeccionen els coixins van lliurar-los al servei d’infermeria del CAP, que a partir d’ara els farà arribar a les dones operades de càncer de mama al municipi.

Text i fotografia: OAMC

Article anteriorDos anys construint la Garriga des de l’oposició
Article següentRàdio Silenci surt al carrer per tancar la temporada
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.