Nou pas cap a la cobertura de la pista número 2

0
131

Segons informa l’Ajuntament de la Garriga, ja s’ha aprovat inicialment el projecte per a cobrir la pista polivalent de Ca n’Illa, coneguda com a pista número 2, per a “millorar aquest equipament i posar-lo al servei de les entitats esportives, els centres escolars del municipi i la ciutadania”.

Aquesta millora es concretarà en l’ampliació de la superfície de joc tot creant tres pistes laterals i una de central, totes aptes per la pràctica de l’handbol, el minihanbol, el patinatge, el futbol sala, el bàsquet i minibàsquet.

Pel que fa al seu ús, la instal·lació donarà servei a les escoles públiques de la Garriga durant l’horari escolar, a les entitats i clubs esportius a les tardes i el cap de setmana romandrà oberta a la ciutadania.

Aquest projecte tindrà un cost estimat de 224.379.34 €, que serà assumit pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament, que només n’assumirà el 5%.

A partir d’ara, doncs, el projecte passa a exposició pública per, posteriorment, convocar un concurs negociat per decidir quina serà l’empresa que realitzarà les obres, les quals l’equip de govern vol que comencin el més aviat possible –agost- i que no s’allarguin més de dos mesos.

Fotografia: OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.