Nou pas cap a la cobertura de la pista número 2

0
pista2

Segons informa l’Ajuntament de la Garriga, ja s’ha aprovat inicialment el projecte per a cobrir la pista polivalent de Ca n’Illa, coneguda com a pista número 2, per a “millorar aquest equipament i posar-lo al servei de les entitats esportives, els centres escolars del municipi i la ciutadania”.

Aquesta millora es concretarà en l’ampliació de la superfície de joc tot creant tres pistes laterals i una de central, totes aptes per la pràctica de l’handbol, el minihanbol, el patinatge, el futbol sala, el bàsquet i minibàsquet.

Pel que fa al seu ús, la instal·lació donarà servei a les escoles públiques de la Garriga durant l’horari escolar, a les entitats i clubs esportius a les tardes i el cap de setmana romandrà oberta a la ciutadania.

Aquest projecte tindrà un cost estimat de 224.379.34 €, que serà assumit pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament, que només n’assumirà el 5%.

A partir d’ara, doncs, el projecte passa a exposició pública per, posteriorment, convocar un concurs negociat per decidir quina serà l’empresa que realitzarà les obres, les quals l’equip de govern vol que comencin el més aviat possible –agost- i que no s’allarguin més de dos mesos.

Fotografia: OAMC

Sense comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.