El Cineclub la Garriga inicia una campanya per salvar el cinema Alhambra

0
Di que eres espaol o te encierro

El Cineclub la Garriga ha fet públic avui a través del seu blog que inicia una campanya per aconseguir recaptar els 55.000 € necessaris per adaptar tecnològicament el cinema Alhambra -un dels darrers cinemes “de poble” que resten a Catalunya-, a les noves tecnologies vinculades a la cinematografia. Això es traduiria, bàsicament, en dotar la sala d’un equip de digitalització, que ha de permetre seguir projectant estrenes.

A tal efecte, s’ha constituït una comissió –coordinada pel Cineclub la Garriga, amb el suport de diferents entitats, associacions, persones a títol individual i amb la col·laboració del cinema i de l’Ajuntament- que està “treballant amb intensitat en la confecció d’un programa d’actes per recaptar fons”, i que es donarà a conèixer properament.

El Cineclub acaba el seu escrit apel·lant “a la consciència dels amants de l’art i la cultura en general per tal que s’impliquin en fer possible la continuïtat d’aquest projecte centenari gestionat per la família Miró”.

Podeu seguir l’evolució d’aquesta campanya a http://cineclub-lagarriga.blogspot.com/ i a través del Twitter @cinelagarriga / #soscine

Article anterior25 famílies de la Garriga reben kits de suport social de la Creu Roja
Article següentNou pas cap a la cobertura de la pista número 2
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.