Ruta pels espais de secà de la Garriga, aquest diumenge

0
cartell espais seca

Amb l’objectiu d’explicar el paper històric del secà en els paisatges, la societat i l’economia garriguenques, el proper diumenge dia 16 de juny l’Ajuntament ha organitzat “Oli, vi i pa: visita guiada als espais de secà de la Garriga”. Dirigida eminentment a un públic familiar, Jordi Puig, ambientòleg i tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, acompanyarà els visitants per a ajudar-los a conèixer de primera mà els espais conreats per alguns pagesos del poble, que també participaran en l’activitat.

Tot plegat serà totalment gratuït i començarà a partir de les 10 h, des de la plaça Narcisa Freixas, recorrent part del Malhivern, el Pla de les Parets i les oliveres de Can Violí. A la ruta es reflexionarà sobre el paper que juguen actualment aquests espais, la manera de gestionar-los i la importància que juguen en la configuració dels paisatges, patrimonis i riquesa.

Des de l’organització agraeixen als pagesos Jesús González, Carles Nualart i Eduard Oliveres la seva col·laboració amb la iniciativa.

Article anteriorSigna un vot per a la independència de Catalunya
Article següentPlace Lux
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.