Ruta pels espais de secà de la Garriga, aquest diumenge

0
144

Amb l’objectiu d’explicar el paper històric del secà en els paisatges, la societat i l’economia garriguenques, el proper diumenge dia 16 de juny l’Ajuntament ha organitzat “Oli, vi i pa: visita guiada als espais de secà de la Garriga”. Dirigida eminentment a un públic familiar, Jordi Puig, ambientòleg i tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, acompanyarà els visitants per a ajudar-los a conèixer de primera mà els espais conreats per alguns pagesos del poble, que també participaran en l’activitat.

Tot plegat serà totalment gratuït i començarà a partir de les 10 h, des de la plaça Narcisa Freixas, recorrent part del Malhivern, el Pla de les Parets i les oliveres de Can Violí. A la ruta es reflexionarà sobre el paper que juguen actualment aquests espais, la manera de gestionar-los i la importància que juguen en la configuració dels paisatges, patrimonis i riquesa.

Des de l’organització agraeixen als pagesos Jesús González, Carles Nualart i Eduard Oliveres la seva col·laboració amb la iniciativa.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.