La Garriga Digital

El documental “La Doma en 3D” estarà a punt per estrenar durant la Festa Major

Doma 3D

Els equips de 3D Granollers ja han acabat de gravar amb tecnologia específica de 3 dimensions (3D) l’església de la Doma i el recinte del cementiri. Els operadors han buscat tots els detalls de la que va ser la primera església parroquial de la Garriga, del retaule gòtic dedicat a Sant Esteve i també de les particularitats del cementiri municipal. Ara el producte entra en fase de postproducció i es preveu que estarà acabat a finals de juliol per estrenar-se a principis d’agost coincidint amb la festa major de la població. Les projeccions necessitaran tecnologia especial i ulleres estereoscòpiques per al públic.

El projecte va sorgir arran del llibre La Doma, retaule dels garriguencs, de l’historiador Jordi Llimargas i el fotògraf Pepo Segura, publicat per l’Associació La Garriga secreta. El reportatge serà un material audiovisual complementari del llibre, del qual s’ha partit per fer el guió.

La Doma en 3 dimensions és un producte de 3D Granollers, projecte público-privat que aplega les empreses Produccions Planetàries Solucions Audiovisuals, SL, i Granollers Audiovisual, SL, que s’encarreguen de la producció. L’audiovisual es fa conjuntament amb La Garriga secreta, la parròquia de la Garriga, propietària de l’església de la Doma, i l’Ajuntament, que gestiona el cementiri.

La Garriga Secreta

Exit mobile version