El documental “La Doma en 3D” estarà a punt per estrenar durant la Festa Major

0
194

Els equips de 3D Granollers ja han acabat de gravar amb tecnologia específica de 3 dimensions (3D) l’església de la Doma i el recinte del cementiri. Els operadors han buscat tots els detalls de la que va ser la primera església parroquial de la Garriga, del retaule gòtic dedicat a Sant Esteve i també de les particularitats del cementiri municipal. Ara el producte entra en fase de postproducció i es preveu que estarà acabat a finals de juliol per estrenar-se a principis d’agost coincidint amb la festa major de la població. Les projeccions necessitaran tecnologia especial i ulleres estereoscòpiques per al públic.

El projecte va sorgir arran del llibre La Doma, retaule dels garriguencs, de l’historiador Jordi Llimargas i el fotògraf Pepo Segura, publicat per l’Associació La Garriga secreta. El reportatge serà un material audiovisual complementari del llibre, del qual s’ha partit per fer el guió.

La Doma en 3 dimensions és un producte de 3D Granollers, projecte público-privat que aplega les empreses Produccions Planetàries Solucions Audiovisuals, SL, i Granollers Audiovisual, SL, que s’encarreguen de la producció. L’audiovisual es fa conjuntament amb La Garriga secreta, la parròquia de la Garriga, propietària de l’església de la Doma, i l’Ajuntament, que gestiona el cementiri.

La Garriga Secreta

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.