“La Central Reggaeactiva”, un proposta musical trencadora

0
168

Una nova proposta musical de la comarca començarà a rodar el proper 22 de juny a les 8 del vespre a la Bombeta de Mollet.  Es tracta de La Central Reggaeactiva, un projecte liderat pel garriguenc Ivan Sanmartín, bateria del grup Sin Papeles, primer anomenats Discípulos de Otilia i posteriorment Los de Otilia. Des del mes de febrer, que es va començar a idear el projecte, l’Ivan ha reunit un bon grapat de músics vallesans, amb els quals ja havia coincidit en altres projectes, amb la idea d’aconseguir transmetre l’energia i les bones vibracions de la música jamaicana.

L’objectiu d’aquest nou grup és molt clar: fer vibrar el públic amb el millor reggae, rocksteady i ska, tot oferint una nova proposta, totalment trencadora, que consisteix en fer versions de temes molt coneguts passats per La Central Reggaeactiva: “De la mateixa manera que una central transforma elements radioactius en energia, nosaltres convertim cançons clàssiques del pop, del rock i del heavy metal, en energia i vibració reggae pura i dura”.

El grup està conformat per deu membres: Ivan Sanmartín, Laura Cruells i Jacquise Menye (veus), Pep Tarradas (trompeta), Víctor Nieto (bateria), Oriol Pujol (teclats), Ferran Puig (trombó), Coque Moreno (guitarra), Marc Grau (saxo tenor) i Pau Sala (baix). La majoria dels components ja han tocat en grups de reggae, ska i rocksteady, però també en grups de pop i gospel. El fet que tots ells ja hagin tocat junts en alguna formació ha fet que amb poc temps i pocs assajos el resultat de les versions, entre les que destaquen Highway to hell d’AC/DC o Run to the hills, d’Airon Maiden, sigui més que satisfactori.

En un futur no descarten treure un disc amb les seves millors versions, però primer volen anar pas a pas: “A curt termini volem acabar bé el repertori i que l’estrena del dia 22 sigui espectacular. A llarg termini, l’objectiu és anar fent moltes més versions i que puguin sortir moltes actuacions per transmetre l’essència, la vibració positiva i el “bon rollo” del reggae”.

Concerts confirmats
22 juny – La Bombeta de Mollet del Vallès
28 de juny – Festival musiknviu de Granollers
27 d’agost – FM Granollers – Porxada

Article: Jordi Calls

Fotografia: La Central Reggaeactiva

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.