Gairebé 70 entitats es reuneixen al centre del poble

0
296

Com vàrem avançar la setmana passada, ahir diumenge 9 de juny la IV Fira d’Entitats de la Garriga estrenava ubicació al centre del poble on, al llarg de tot el dia, prop de setanta entitats del varen oferir a tothom que s’hi va acostar informació de les activitats que realitzen.

El tret de sortida el va donar l’alcaldessa Meritxell Budó, la qual va destacar la importància pel que fa a la cohesió social i integració al municipi del teixit associatiu garriguenc i, al llarg de tot el dia, la fira va comptar amb d’altres activitats com una ballada dels Gegants de la Garriga, diferents concerts i espectacles musicals, una exhibició del Club Aikido la Garriga, la presentació de la Ruta del Pintxo 2013, una exposició de motos i clàssiques, activitats esportives i, per a tancar la festa, la gravació d’un Harlem Shake a càrrec del Grup Amateur de Teatre Kòmix que properament es publicarà.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.