La Garriga se suma al Dia de la Memòria

0
120

El campanar de la Garriga s’ha afegit al Dia de la Memòria, i farà brandar les seves campanes el proper dilluns 10 de juny, a les set de la tarda, per a recordar a totes aquelles persones que han lluitat per preservar la llengua catalana, juntament amb altres 250 esglésies i monestirs i els campanars de 4 catedrals.

Aquesta serà la segona edició del Dia de la Memòria coincidint amb l’aniversari de la mort de Mossèn Cinto Verdaguer, i enguany l’homenatge es fa extensiu a altres autors destacats com Salvadors Espriu, Joan Salvat-Papasseit, Joan Maragall, Josep Maria de Segarra o Vicent Andrés Estellés.

Altres campanars del Vallès Oriental que donen suport a aquesta iniciativa són els de Caldes de Montbui, Sant Pere de Vilamajor, Castellteçol i l’Ametlla del Vallès.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.