El grup de teatre de l’Institut Vil·la Romana, premiat al concurs Buero Vallejo

0
139

El grup de teatre de l’Institut Vil·la Romana ha estat premiat en el concurs estatal Buero Vallejo que convoca la Fundació Coca-Cola.

Dilluns dia 3 de juny a les 18h al MACBA, es va fer el lliurament de premis, així com una petita representació -resum de les obres premiades. El grup de l’Institut Vil·la Romana va rebre el premi al millor plantejament escènic.

L’obra del grup de teatre garriguenc, grup que forma part de l’oferta d’activitats extraescolars gestionades per l’AMPA, es titula “Circus 2023”, i és una creació dels propis alumnes dirigida per Anna Carner.

L’estrena de l’obra serà com, cada any a final, de curs. Se n’oferiran dues representacions al teatre Patronat de la Garriga, una el dijous 20 de juny per a tot l’alumnat de l’institut i el dia abans al vespre, dimecres dia 19, per a les famílies i totes aquelles persones que hi vulguin assistir.

Institut Vil·la Romana

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.