Centenars de garriguencs al concert per la llibertat

0
concert llibertat assemblea

La Garriga ja va camí del sisè autocar ple a vessar que portarà una munió de garriguencs al concert per la llibertat, previst aquest 29 de juny al Camp Nou. Un concert que farà història, amb un reguitzell d’artistes que actuaran plegats per donar suport a que Catalunya esdevingui, en breu, un estat.

L’entrada al concert més la plaça d’autocar (amb sortida i tornada a la Garriga) és al preu de 35 euros. Les entrades que l’ANC la Garriga i el grup local d’Òmnium Cultural havien reservat a priori pels garriguencs i que encara queden, es podran adquirir -fins a exhaurir-se- al local de la plaça de Can Dachs, fins divendres 7 de juny de 17 a 20 de la tarda.

La venda per internet però, s’ha col·lapsat, superant en poques hores la xifra de 60.000 localitats venudes, estant pràcticament exhaurides. En aquest sentit, l’organització de l’acte ha decidit aturar temporalment la venda d’entrades i estudiar la possibilitat d’obrir nous espais del camp perquè més gent pugui aconseguir una entrada per l’esdeveniment del 29 de juny al Camp Nou. Ben aviat, l’organització del concert anirà informant de les noves possibilitats a través del web www.concertperlallibertat.cat

Horaris previstos del concert:

HORARIS:

17.00 h – Inici de la fira d’entitats a l’exterior del Camp Nou
18.00 h – Obertura de portes del Camp Nou
20.00 h – Inici del Concert per la Llibertat
00.00 h – Hora prevista de finalització

Blog de l’ANC la Garriga: http://lagarrigaperlaindependencia.blogspot.com/

Article anteriorProcés Constituent es presentarà a la Garriga el proper 8 de juny
Article següentI després de Corpus… IV Fira d’Entitats
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.