Propera ampliació del rocòdrom del pavelló de Can Violí

0
rocdrom1

L’Ajuntament de la Garriga informa que properament s’iniciaran les tasques d’ampliació del rocòdrom de Can Violí, el rocòdrom cobert més antic de Catalunya (data de l’any 1988), amb la intenció que acabin abans de l’estiu.

Aquesta remodelació, que no és la primera que s’ha fet els darrers anys, es fa arran de la petició del Centre Excursionista Garriguenc (CEG), ja que ha experimentat un augment significatiu dels socis que fan ús d’aquest equipament arribant a una cinquantena de persones a la setmana.

L’ampliació comportarà la instal·lació d’una nova superfície escalable de 45 metres quadrats amb un desplom fix de 30º, que s’unirà al boulder desplomable 4×4 i a la zona d’escalda amb corda de 8,80 m. d’alçada ja existents.

Tota persona interessada en fer ús del rocòdrom, (de dilluns a divendres, de 9 a 23.30 hores; i dissabtes i diumenges, segons l’activitat programada al pavelló), necessita estar federat a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i ser soci del CEG.

Fotografia: OAMC

Article anteriorL’ASIC organitza “La nit dels aparadors”
Article següentCartellera del Cine Alhambra
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.