L’ASIC organitza “La nit dels aparadors”

0
nit_aparadors

L’Associació de Comerciants ASIC de la Garriga organitza el proper divendres “La nit dels aparadors”, una iniciativa inclosa en el 28è Concurs d’Aparadors de la Festa del Corpus, per la qual els comerços de l’esmentada associació romandran oberts entre les set de la tarda i les dotze de la nit donant, així, l’oportunitat a tots els veïns que ho desitgin de contemplar els aparadors engalanats per a l’ocasió i de participar en el concurs “Endevina qui ha guanyat”, a través del qual s’obsequiarà amb un val de 100 € per gastar a qualsevol de les botigues de l’ASIC a aquella persona que endevini quin aparador ha resultat premiat pel jurat professional.

“La nit dels aparadors” comptarà amb espectacles de carrer, i tots els establiments que participin d’aquesta iniciativa oferiran als seus clients un tast de cava Mont Ferrant, així com promocions especials.

Article anteriorLa XXIV Trobada Gegantera de la Garriga, tret de sortida del Corpus 2013
Article següentPropera ampliació del rocòdrom del pavelló de Can Violí
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.