La XXIV Trobada Gegantera de la Garriga, tret de sortida del Corpus 2013

0
Gegants_01

La XXIV Trobada Gegantera de la Garriga organitzada per la Colla de Gegants de la Garriga, celebrada dissabte i diumenge passats, va significar el tret de sortida als deu dies d’activitats de la celebració del Corpus d’enguany, que culminaran el proper diumenge 2 de juny amb la tradicional Diada.

Un taller de capgrossos i un correfoc a càrrec dels Diablots de la Garriga varen ser les activitats del dissabte, però el plat fort va ser diumenge, quan les colles geganteres de Caldes de Malavella, Esplugues de Llobregat, Montmeló, Gualba, Sant Fost de Capsentelles, Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons, Gegantons de l’Escola I.P.S.I. de Barcelona, Aiguafreda, Cap grossos de l’Escola Pinetons i la Garriga, amb l’Orquestrina de l’Escola de Música de la Garriga i els Grallers de Bigues, varen fer un recorregut pels carrers més cèntrics del poble.

La cercavila va acabar a la plaça de l’Església, on es va fer una ballada i on es van lliurar els premis del concurs de cartells. Enguany al concurs hi han pres part 115 alumnes del CEIP els Pinetons. Els guanyadors han estat: 1r. Premi: Josep Reies Villacorta (4rt. A de 10 anys), 2n. Premi: Victor Escós Batalla (3r. B de 8 anys), 3r. Premi: Eva Nunny (3r. A de 9 anys) i l’accèssit: Abril Casar Domínguez (P5 B de 5 anys). Aquests cartells anuncien la trobada d’enguany.

Podeu consultar la resta d’activitats programades en aquest enllaç.

Article anteriorUn pas més del projecte de la Torre del Fanal
Article següentL’ASIC organitza “La nit dels aparadors”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.