L’Olímpic perd amb elegància davant d’un Sabadell B que es proclama campió

0
logo_olimpic

Darrer partit de l’Olímpic La Garriga a casa aquesta temporada on va plantar cara a un CE Sabadell B que venia al camp a guanyar la lliga i fer efectiu el seu ascens a Primera Catalana. Després d’un gol matiner dels visitants al minut 6, la primera part es convertí en un monopoli del Sabadell que fallà diferents ocasions de cara a porteria. La intensitat de la defensa de Jordi Sola i Albert Garcia i, en segon instància, del porter Gerard Mascaró, van ser els responsables que el Sabadell no amplies el seu avantatge. L’Olímpic només s’acostà a porteria en dues ocasions en una primera part on va suportar la pressió de l’equip del Vallès Occidental.

 

El segon temps del partit va començar amb el líder controlant el joc, però a partir del minut 60 la situació va canviar. L’Olímpic, a base d’intensitat i coratge, va prendre el control de la pilota i disposà de diferents ocasions per aconseguir el gol. La més clara de totes va ser una mitja tisora d’Àlex Castillo al minut 65, dins de l’àrea rival, que va marxar fora per ben poc. L’esforç físic de jugadors com Jordi Riu, Sergi Garcia, Ivan Reyes o Estivi Castaño va demostrar per què l’Olímpic aconseguí la temporada passada l’ascens a Segona catalana.

Al final del partit, els nois entrenats per Toni Cruz van acabar amb una derrota però, això sí, deixant un bon regust de boca als aficionats que tots els partits de lliga a casa han fet costat l’equip de la Garriga, que la propera temporada torna a la Tercera Catalana.

Per acabar, cal felicitar els jugadors del CE Sabadell B, que amb la victòria s’asseguren l’ascens directe a Primera Catalana després de 10 anys, una efemèride que van celebrar una cinquantena d’aficionats que es van desplaçar fins a l’Estadi municipal de la Garriga.

Sang i passió. Visca l’Olímpic!

Jordi Roig, Comunicació CF Olímpic La Garriga

Jornada_33_res_i_class

Jornada_33_res

Article anteriorAquest cap de setmana finalitza la Primavera Poètica
Article següentUn pas més del projecte de la Torre del Fanal
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.