La Garriga Digital

300 persones a les Migas del PSC de la Garriga

PSC_logotip

La Pista núm.1 de la Garriga va acollir la Trobada de Germanor que el PSC de la Garriga, va organitzar per tercer any consecutiu. Aquest acte, que segons l’agrupació vol ser un espai festiu, serveix per commemorar l’agermanament entre Puente de Génave (Jaén) i la localitat de la Garriga, i és per això que el plat principal d’aquesta trobada va migas amb embotit de la zona de la Sierra de Segura, comarca a la qual pertany Puente de Génave, i que va ser punt de provinença de molts garriguencs i garriguenques.

Durant aquesta trobada socialista, a part del dinar, va estar acompanyada per activitats per els més petits. L’acte va comptar amb els parlaments del Diputat Jordi Terrades i del Secretari General de la UGT al Vallès Oriental, Oscar Riu. Riu es va referir als molts projectes que s’han dut a terme des de la UGT de la comarca i que han estat recolzats pels socialistes del Vallès Oriental, i va instar a la mobilització contra el bloqueig dels Convenis Col•lectius que s’aplicarà arrel de la reforma laboral que ha dut a terme el Govern Popular. Terrades, per la seva part, va demanar al Govern de la Generalitat la defensa dels serveis públics que estan veient com pateixen retallades continuades.El portaveu socialista a la Garriga, Àlex Valiente, va fer referència, també, als serveis socials. Va reclamar una aposta per la sanitat i l’educació pública que van defensar els Governs liderats a la Garriga per dos alcaldesses Socialistes: Neus Bulbena i Núria Albó. “Amb la Núria es van construir El CEIP Tagamanent i el CAP de la Garriga, i amb la Neus la primera Escola Bressol Municipal i el nou CAP de la Garriga. Tot això fent una bona gestió econòmica que va permetre sanejar la economia de la Garriga. Amb bona gestió, és possible apostar pels Serveis Públics”.

L’acte va comptar amb la presència de càrrecs públics de la comarca, com el President del Consell Comarcal i alcalde de Canovelles José Orive, l’alcalde de Cànoves i Samalús José Luis López i els dirigents comarcals Salvador Illa, Jonatan Martínez i el 1r Secretari de la JSC del Vallès Oriental Arnau Ramírez, així com altres militants del PSC comarcal.

PSC la Garriga

Exit mobile version