S’arrangen deu habitatges de gent gran de la Garriga

0
128

A iniciativa dels serveis socials municipals i de la Diputació de Barcelona, i després que el passat més de març es fessin les visites tècniques a 10 habitatges de gent gran de la Garriga, al llarg d’aquesta setmana i la vinent es faran reformes bàsiques en aquests habitatges per tal de millorar la mobilitat i les condicions de vida en general de les persones que hi viuen.

Sobretot, s’intervindrà als banys, on se substituiran les banyeres per plats de dutxa, i a les cuines i altres espais.

Cada arranjament té un cost mitjà que està al voltant dels 1.500 €, un 80% dels quals són assumits per la Diputació i la resta pel Consistori de la Garriga. Precisament, és la Diputació la que promou el programa Arrenjament d’Habitatges per a la Gent Gran, amb el qual preveu rehabilitar 1.152 habitatges als municipis de la província de Barcelona

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.