L’Ajuntament contracta 14 persones durant sis mesos a través dels Plans d’Ocupació

0
ajuntament

L’Ajuntament de la Garriga ha seleccionat d’entre 150 candidats 14 persones per participar en els Plans d’Ocupació Municipal 2013, una plans adreçats a població aturada del municipi que, mitjançant una contractació laboral, durà a terme actuacions de caràcter temporal i d’interès general i social a la Garriga, adquirirà experiència professional i millorarà la seva ocupabilitat.

Així les coses, al llarg dels propers sis mesos, i segons informa l’Ajuntament, aquestes persones – quatre paletes, dos lampistes, quatre peons, un auxiliar informàtic, una docent, una auxiliar administrativa i un fuster- “treballaran en l’arranjament de les casetes de l’Escola Puiggraciós, el desbrossament i la neteja de la via pública, la fusteria, l’alfabetització d’adults i en tasques d’administració i relacionades ambla Societat de Coneixement”.

El Consistori destina una partida de 100.000€ del pressupost d’enguany a aquests Plans d’Ocupació.

Article anteriorLa Garriga, municipi lliure de bales de goma
Article següentItinerari turístic en bicicleta per descobrir la Garriga antiga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.