Inauguració de l’exposició “Epíleg o renovació” dedicada a l’etapa final dels artistes Fornells-Pla i Conxa Sisquella

0
epileg_2

La Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella presenta una nova exposició dedicada als dos artistes fundadors: “Epíleg o renovació” és el títol de la mostra dedicada a la darrera etapa creativa dels dos artistes, els anys noranta.

“La selecció de pintures que presentem correspon a l’etapa de maduresa d’ambdós autors, la de la dècada de 1990. Conxa Sisquella morirà el 1996 i Francesc Fornells-Pla el 1999. Són anys de reconeixement als seus respectius treballs: el 1991 es publica un estudi monogràfic de l’obra de Conxa Sisquella a càrrec de Glòria Bosch en castellà i en anglès. El 1992 són convidats a viatjar i presentar una exposició conjunta al museu Ginza de Tòquio. I el maig de 1994, el Departament de Cultura de la Generalitat dedica a Fornells-Pla una magnífica exposició retrospectiva comissariada per Daniel Giralt-Miracle, al Palau Robert de Barcelona”. Comenten els comissaris Fina Bernad i Jaume Guardis en el text de l’exposició.

“Comparant la producció d’aquests últims anys, podem parlar d’epíleg i alhora de renovació. Pel que fa a Fornells-Pla, ens mostra una obra que clou la seva trajectòria, sense abandonar l’esperit innovador que el caracteritza. Mentre que al contrari, l’obra de Conxa Sisquella ens repta i planteja una opció essencial de renovació radical”.

Una exposició de petit format a l’espai que va ser el Taller de Conxa Sisquella en què les vuit peces de cada artista entren amb diàleg entre elles i ens permeten d’apropar-nos a un dels períodes més desconeguts de les seves trajectòries artístiques.

La inauguració serà el proper diumenge 26 de maig, a les 12h, al Taller de la Conxa.

L’exposició podrà visitar-se fins el 16 de juny, dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 11 a 13h.

Altres horaris a convenir.

Més informació:

Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella www.fornellsplaiconxasisquella.org / fundacio@fornellsplaiconxasisquella.org

Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella

Article anteriorRussos de Rússia
Article següentS’arrangen deu habitatges de gent gran de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.