UE Hoquei La Garriga puja a 1a Catalana

0
ascens_UE_la_garriga

Aquest cap de setmana l’equip sènior de la UE La Garriga Hoquei ha assolit l’ascens a primera catalana cinc anys després de perdre la categoria.

La temporada va començar amb l’ascens com a objectiu ja que, coincidint amb el cinquantè aniversari de l’entitat, es va dissenyar un equip a tal efecte. Tanmateix, però, dues derrotes consecutives a la primera volta, combinades amb els resultats de rivals directes, van comportar que la UE la Garriga no estigués en posicions d’ascens fins als darrers deu minuts de l’últim partit de la temporada, contra el Corbera.

Aquestes dues derrotes van propiciar que l’equip de la Garriga anés tot l’any de “tapat”, però una victòria contra el Cerdanyola, quan només comptaven amb sis jugadors, va ser el punt d’inflexió que els va donar l’empenta i la confiança necessària per redreçar el rumb i perdre només un partit en tota la segona volta.

Arribats a l’última jornada, la UE La Garriga necessitava d’una carambola per assolir l’ascens, i aquesta es va donar. Els garriguencs varen guanyar al Corbera a domicili per 5 gols a 8 i el Cerdanyola perdia el seu matx. L’ascens era una realitat.

Aquest és l’èxit d’un equip d’amics amb una mitjana d’edat superior a 30 anys, fet que han aportat una veterania a l’equip que ha compensat l’exigència física de la competició.

Futur amb canvis

Pel que fa al futur, l’entrenador Toni Ventura, que ha acabat fent d’entrenador i jugador alhora a causa de les baixes, deixarà la banqueta la propera temporada, i quatre jugadors més també es retiraran, la qual cosa comportarà fer retocs a la plantilla per baixar mitjana d’edat i agafar gent amb experiència a la categoria, més exigent a nivell físic i que compta amb la participació de filials d’equips de renom.

Aquests són els jugadors que han assolit l’ascens:

Jaume Coll, Bernat Serra, Joan Rocabruna, Jordi Vidal, Toni Ventura, Roger Fitó, Toni Rozas, Fredi Sugrañes, Oriol Morell, Arnau Mora i Alex Martín. Jordi Musquera és el president del club.

Fotografia: UE Hoquei La Garriga

Article anteriorJornada de Portes Obertes a la Torre del Fanal
Article següentRussos de Rússia
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.